VODITELJICA PROJEKTA:
Prof.dr.sc. Dubravka Škevin, Laboratorij za kemiju i tehnologiju ulja i masti, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu Hrvatska
PROJEKTNI TIM:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Laboratorij za kemiju i tehnologiju ulja i masti, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
- Izv.prof.dr.sc. Klara Kraljić
- Doc.dr.sc. Marko Obranović
- Katarina Filipan, mag.ing.techn.aliment.
- Melisa Trputec, tehnički suradnik
Kabinet za projektiranje, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
- Prof.dr.sc. Sandra Balbino
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
- Prof.dr.sc. Zoran Herceg
- Mia Ivanov, mag.ing.techn.aliment.
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Split
Zavod za primijenjene znanosti
- Dr.sc. Mirela Žanetić
- Dr.sc. Maja Jukić Špika
Medicinski fakultet sveučilišta u Rijeci
Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
- Prof.dr.sc. Olivera Koprivnjak
- Doc. dr. sc. Valerija Majetić Germek
Veleučilište u Rijeci
- Dr. sc. Urška Kosić, viši predavač