ZAVRŠNI RADOVI
1. Fizikalne i kemijske metode u praćenju oksidacije maslinovog ulja_Mihaela-Severac (2021.)Download
2. Proizvodnja djevičanskog maslinovog ulja kontinuiranom centrifugalnom ekstrakcijom_Melita Petrić (2021.)Download
3. Utjecaj endogenih enzima ploda na kemijski sastav djevičanskog maslinovog ulja_Karla Žanetić (2021.)Download
4. Primjena novih tehnologija u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja_Ana Svirčević (2021.)Download
6. Sastav masnih kiselina djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman_Ana Soldo (2022.)Download
8. Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja iz sorte oblica i levantinka_Marija Topić (2022.)
Download
Download
9. Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja iz sorte istarska bjelica i rosulja_Luka Demo (2022.)Download
DIPLOMSKI RADOVI