Skip to content

Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina

HRZZ PROJEKT 2020.-2024.

  • HOME
  • O projektu
  • Projektni tim
  • Prezentacija projekta
  • Oprema
  • Publikacije
  • Studentski radovi
  • Kontakt

Kontakt

Voditeljica projekta:

Prof.dr.sc. Dubravka Škevin

  • Laboratorij za tehnologiju ulja i masti, Zavod za prehrambeno inžinjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu,
  • Pierottijeva 6, Zagreb
  • Telefon: +385 1 4605 135
  • e-mail: dskevin@pbf.hr
  • http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_prehrambeno_tehnolosko_inzenjerstvo/laboratorij_za_tehnologiju_ulja_i_masti

KORISNI LINKOVI

INTERNATIONAL OLIVE  COUNCIL

OLIVE OIL TIMES

Proudly powered by WordPress & Theme: lovecraft by Anders Noren.