Projektni tim

VODITELJICA PROJEKTA:

Prof.dr.sc. Dubravka Škevin, Laboratorij za kemiju i tehnologiju ulja i masti, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu Hrvatska

PROJEKTNI TIM:

Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Laboratorij za kemiju i tehnologiju ulja i masti, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

  1. Izv.prof.dr.sc. Klara Kraljić
  2. Doc.dr.sc. Marko Obranović
  3. Katarina Filipan, mag.ing.techn.aliment.
  4. Melisa Trputec, tehnički suradnik

Kabinet za projektiranje, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

  1. Prof.dr.sc. Sandra Balbino

Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo, Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

  1. Prof.dr.sc. Zoran Herceg
  2. Mia Ivanov, mag.ing.techn.aliment.

Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Split

Zavod za primijenjene znanosti

  1. Dr.sc. Mirela Žanetić
  2. Dr.sc. Maja Jukić Špika

Medicinski fakultet sveučilišta u Rijeci

Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica

  1. Prof.dr.sc. Olivera Koprivnjak
  2. Doc. dr. sc. Valerija Majetić Germek

Veleučilište u Rijeci

  1. Dr. sc. Urška Kosić, viši predavač